In drie stappen naar een uniek geboortekaartje

In drie stappen naar een uniek geboortekaartje
maart 5, 2018 admin

In drie stappen naar een uniek geboortekaartje

De wereld op zijn kop, je bent ZWANGER! Jullie geluk kan niet op, en terecht want er groeit iets heel moois. Natuurlijk wil je graag de geboorte van jullie kleine aankondigen met een mooi geboortekaartje dat bij jullie past. Tegelijkertijd zijn er veel verschillende geboortekaartjes in omloop, hoe zorg je nou voor een uniek geboortekaartje?

Stap 1 

Zet op papier wat jou een leuke afbeelding lijkt; gewoon met woorden en lekker simpel. Heb je bijvoorbeeld een plek in of buiten huis waar je een goed gevoel van krijgt? Dan is het leuk dat plaatje in gedachten te houden en kort te omschrijven op papier. Je kunt er ook een schets bij maken.

Stap 2

Heb je het plaatje goed omschreven, denk dan alvast na over:
1) Welke kleuren je mooi vindt.  2) Of je de tekening graag gedetailleerd wilt of juist in simpele lijnen en 3) Welk thema vind je leuk? Wil je bijvoorbeeld iets van de natuur, dieren, simpel, hip, modern etc.

Stap 3

Stuur je opzetje door naar info@knapzakje.nl. Een op maat gemaakt ontwerp hoeft namelijk niet veel duurder te zijn. Knapzakje gaat ermee aan de slag en je krijgt binnen 5 werkdagen dagen een eerste opzet opgestuurd. Heb je nog opmerkingen/aanpassingen? Daar is uiteraard ruimte voor.

Er wordt altijd eerst een proefdruk besteld omdat kleuren op papier anders uit kunnen vallen dan op een scherm.

Ook kun je in de webshop van Knapzak diverse reeds gemaakte ontwerpen vinden, daar kun je natuurlijk ook uit kiezen!

Liefs,

Judy van Knapzakje

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

0
× WhatsApp ons direct!