About

 

Hello, We are Knapzak.
Established 2016 – Utrecht

OUR STORY

Vanuit een passie en enthousiasme voor tekenen is Knapzak ontstaan. Knapzak staat voor knappe ontwerpen op een knap stuk item. Elk ontwerp is uniek en zorgvuldig in detail ontworpen. We zijn continu op zoek naar nieuwe trends en kleuren. Onze inspiratie voor ontwerpen doen we op uit het straatbeeld in de stad, de natuur, reizen, dieren en vooral ook door veel te experimenteren en door het creëren van nieuwe ervaringen.

Zelfontworpen designs

Alles wat wij maken ontwerpen wij zelf. We krijgen energie van het tekenen van nieuwe designs en halen onze inspiratie uit onze omgeving en onze reizen die we maken.

 

 

Unisex

Onze kleding is voor zowel mannen als vrouwen.
Meteen een goede reden om die lekkere sweater van je vriend te pikken!

Handmade

We vinden het belangrijk om uniek te zijn en daarom ontwerpen wij al onze designs zelf. Meestal begint dit met een grove schets, die zich ontpopt tot  professioneel design. Vervolgens laten we deze zeefdrukken op een tas of kledingstuk, zodat jij straks een uniek exemplaar in de kast hebt hangen!

Organic

Onze kleding en tassen zijn 100% fairtrade. Wij willen graag een steentje bijdragen om de wereld een stukje beter te maken. Daarom zijn onze kleding en tassen gemaakt van biologisch katoen.

Kids

Ook voor de allerkleinsten bieden wij een kleine collectie aan van unieke rompertjes, shirtjes en truitjes. Het ontwerpen van geboortekaartjes is iets waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wij maken geboortekaartjes op maat, geheel naar jouw wens en stijl.

Wensen

Heb je zelf een idee over een mooi ontwerp wat je heel graag zou willen zien op onze truien, shirts of tas? Of in de vorm van een muurschildering?
Mail ons over de mogelijkheden!

 

WHAT WE DO

 

Collaboration.

Knapzak X Utrechtse Boekenbar
Knapzak zoekt ook samenwerkingen op in Utrecht. In samenwerking met de Utrechtse boekenbar heeft Knapzak een unieke sweater ontworpen volledig geïnspireerd op het verhaal achter de boekenbar. Wil jij deze unieke sweater? Bestel deze sweater nu in onze webshop!

Knapzak X L-Tuziasm
Samen met beeldend kunstenaar L- Tuziasm ontwierp Knapzak een T-shirt en Sweater, verkrijgbaar in diverse kleuren en maten in onze webshop!
De stadse omgeving is een grote inspiratiebron voor het werk van beeldend kunstenaar L-Tuziasm. Zijn werk is regelmatig te zien tijdens exposities in galerieën en ruimtes voor kunst. Naast schilderijen maakt hij tekeningen en stickers. Zijn City Trippin’ stickers zijn in vele landen terug te vinden. Nieuwsgierig geworden naar het werk van L-Tuziasm? Check zijn werk op www.l-tuziasm.com.

Heb jij een winkel en wil je graag KNAPZAK verkooppunt worden? Of lijkt het je leuk om met ons samen te werken? We zijn voortdurend op zoek naar inspirerende shops, pop-ups en concept stores waar we onze ontwerpen kunnen verkopen.

COLLABORATE? CONTACT US!

“Creëren van mooie, handgemaakte unieke designs naar jouw smaak. Dit is wat wij het liefste doen. We live in the moment, we create in the moment!”

Judy van Veldhuisen
Knapzak herself

Interested in more info?

GET IN TOUCH