Levering en Retouren

Wat is het retourbeleid?
Een bestelling bij Knapzak Design kan worden geretourneerd binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, mits de producten in originele staat verkeren.
Wij storten geen geld terug en ruilen geen producten als deze niet in originele staat verkeren en in oorspronkelijke verpakking retour worden verzonden. Terugbetalingen bij producten in de aanbieding is niet mogelijk. De verzendkosten zijn voor de klant.

Wat is de retourtermijn?
Een bestelling bij Knapzak Design kan worden geretourneerd binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, mits de producten in originele staat verkeren.

Mijn kleding is beschadigd, wat kan ik doen?
Mocht het bestelde product binnen 14 dagen beschadigd zijn en dit is niet veroorzaakt door eigen gebruik neem dan contact op met Knapzak Design, info@knapzakdesign.nl, onder vermelding van het order nummer.
Als de beschadiging veroorzaakt is door een fabricage fout dan krijg je een nieuw product naar keuze (hetzelfde aankoopbedrag).

Hoe verzend ik een product retour?
Bij het retour verzenden van een bestelling bij Knapzak Design is het volgende belangrijk:

  • Geretourneerde producten en de originele verpakking (bijbehorende verpakking) moeten goed verpakt zijn, om beschadiging tijdens retour zending te voorkomen.
  • Geretourneerde producten moeten altijd gefrankeerd opgestuurd worden naar ons, ongefrankeerde retourneringen worden niet in ontvangst genomen.

Belangrijk:

  • De kosten voor het retour verzenden van een bestelling bij Knapzak Design zijn voor de klant en worden niet betaald door Knapzak Design
  • Knapzak Design stort de verzendkosten van een bestelling niet terug als een product geretourneerd is.
  • Knapzak Design is niet verantwoordelijk voor producten die tijdens retour verzending beschadigd of verloren raken.

Naar welk adres moet ik een retour verzenden?

Knapzak Design
Nijverheidskade 6
​​​​​​​3534 AZ Utrecht

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb ontvangen?
Als wij de geretourneerde producten hebben geaccepteerd en verwerkt dan duurt het maximaal 14 werkdagen voordat het geld teruggestort is.

Bevestigd Knapzak Design de ontvangst van de retour verzending?
We proberen alle retour verzendingen zo snel mogelijk af te handelen met een maximum duur van 5 werkdagen. Knapzak Design streeft er naar om een e-mail te verzenden als het retour proces is afgerond maar kan dit niet garanderen. Controleer zelf of je het terug te storten bedrag hebt ontvangen.

Is het mogelijk een sale product te ruilen?
Ja, producten uit de sale categorie kunnen geruild worden. Producten uit de sale categorie kunnen worden omgezet in een cadeaubon of geruild worden voor een ander product, sale producten kunnen niet terugbetaald. Het gewenste product wordt gratis door Knapzak Design naar je verstuurd.

0
× WhatsApp ons direct!