Toelichting Combideals

Combi deals.

1

Geboortekaartje & Muurschildering

Bij deze combi deal kies je voor een geboortekaartje van Knapzak uit de webshop of een geboortekaartje op maat van Knapzak en een muurschildering van het ontwerp van het geboortekaartje.

Hoe werkt het?

Na je aanvraag van deze combi deal ontvang  je van ons een mail in je inbox. Vervolgens bespreken we samen jullie wensen en ideeën over het geboortekaartje van Knapzak en de muurschildering. Wij stellen vrijblijvend een offerte op, met daarin een korting van €100,- op de totaalprijs verwerkt.

2

Geboortekaartje & Geboorteposter

Bij deze combi deal kies je voor een geboortekaartje van Knapzak uit de webshop of een geboortekaartje op maat van Knapzak en een geboorteposter van het ontwerp van het geboortekaartje.

Hoe werkt het?

Na je aanvraag van deze combi deal ontvang  je van ons een mail in je inbox. Vervolgens bespreken we samen jullie wensen en ideeën over het geboortekaartje van Knapzak. Wij stellen vrijblijvend een offerte op, met daarin een korting van €30,- op de totaalprijs verwerkt.

3

Geboortekaartje & Romper

Bij deze combi deal kies je voor een geboortekaartje van Knapzak uit de webshop of een geboortekaartje op maat van Knapzak en een rompertje van Knapzak.

Hoe werkt het?

Na je aanvraag van deze combi deal ontvang  je van ons een mail in je inbox. Vervolgens bespreken we samen jullie wensen en ideeën over het geboortekaartje van Knapzak. Wij stellen vrijblijvend een offerte op, met daarin een korting van €15,- op de totaalprijs verwerkt.

 

“Creëren van mooie, handgemaakte unieke designs naar jouw smaak. Dit is wat wij het liefste doen. We live in the moment, we create in the moment!”

Judy van Veldhuisen
Knapzak herself

Wil jij graag een uniek en persoonlijk geboortekaartje van Knapzak?

VRAAG OFFERTE AAN
0
× WhatsApp ons direct!