Geboortekaartjes

Geboortekaartjes
Bijzonder, persoonlijk en op basis van jouw wens

Hoe, wat & waar?

De wereld op zijn kop, je bent ZWANGER! Jullie geluk kan niet op, en terecht want er groeit iets heel moois wat van jullie samen is!
Geboortekaartjes van Knapzak
Elke geboorte is uniek en een erg bijzondere ervaring welke je graag op een bijzondere manier wilt delen met de rest van de wereld.
Wij bij Knapzak willen deze bijzondere ervaring graag met je delen door het ontwerpen van hele persoonlijke en bijzondere geboortekaartjes.
Met deze geboortekaartjes kondigen jullie de geboorte van jullie kleintje in je eigen, persoonlijke stijl aan. Héél persoonlijk, helemaal naar jouw wens en smaak!
Klik hier voor de shop geboortekaartjes van knapzak.
Vind je de ontwerpen van Knapzak wel helemaal bij je passen, maar wil je graag een uniek geboortekaartje?  We creëren samen een uniek en bijzonder geboortekaartje voor jullie kleine jongen en/of meisje.  Dit betekent dat er een nieuw geboortekaartje ontworpen wordt uitsluitend voor en naar jullie wensen.

Services.

 

1

Geboortekaartjes

Elke geboorte is uniek en daar hoort natuurlijk een uniek geboortekaartje bij! Dan ben je bij Knapzak goed. Met deze geboortekaartjes kondigen jullie de geboorte van jullie kleintje in eigen stijl aan!

 

2

Muurschildering

Wil jij een unieke muurschildering in de babykamer, slaapkamer of woonkamer? Dan ben je bij Knapzak goed. Wij maken unieke muurschilderingen geheel naar jouw wens.

 

3

Shop

Speciaal voor de kleintjes vind je in onze webshop sweaters, t-shirts en rompertjes. Of vind jouw unieke geboortekaartje, door een een keuze te maken uit onze handgemaakte ontwerpen.

 

 

“Creëren van mooie, handgemaakte unieke designs naar jouw smaak. Dit is wat wij het liefste doen. We live in the moment, we create in the moment!”

Judy van Veldhuisen
Knapzak herself

 

Wil jij graag een uniek geboortekaartje?

BEZOEK WEBSHOP